MENÜ
 • Mindent felboríthat az Éden Hotel új csábítója

  Dobozokkal érkezett Orsi a hotelbe.

  A Patrik2 távozása utáni reggelen egy levél érkezett az Éden Hotel játékosainak: közösen kellett dönteniük, melyik két párt küldik randizni. Hosszas tanakodás után úgy döntöttek, hogy Petit és Mariannát, illetve Gábort és Tinát küldik ki a hotelből.

  Az újonnan beköltöző Orsi is szeretné megnyerni a játékot. A lány korábban a Kanári-szigeteken élt mint szörf-/búvároktató/animátor. Természetesen szeretne viselkedni, de kiszámíthatatlanul játszani. Kalandot szeretne, és természetesen a pénz miatt is. Két dobozt kapott, amelyek közül 48 órán belül döntenie kell, melyik páros lánytagjának melyik dobozt adja át. Az egyikkel védettséget adhat az egyik leányzónak, a másikkal szétválaszthat egy párt.

  11148572_1811449902412547_7450568782187233885_o(1)

  A rövid harcművészeti gyakorlat után Orsi is csatlakozott a többiekhez. Miközben ők kint ismerkedtek, a többiek bent azon törték a fejüket, hogy vajon milyen fordulat következik. Aztán rövid beszélgetés után visszatértek a falak közé, ahol Orsi találkozhatott a többiekkel is. Mindenki megpróbált a lehető legközelebb kerülni hozzá, ezzel megvédve magát. Lokinak sikerült a legközelebb kerülni hozzá, Gábor is próbálkozott, de túl részeg volt, hogy akármire is jussanak a beszélgetéssel, csak pár csók csattant el közöttük.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon