MENÜ
 • Mindenki milliomos lett

  Felkerült a tőzsdére a világ egyik legnagyobb közösségi oldala. A Facebookon a cég szinte minden alkalmazottja milliókat keresett már most.

  A napokban nyújtotta be kérelmét az amerikai tőzsdefelügyelethez a Facebook közösségi oldal. A papírmunka még eltarthat pár hónapig, de az már biztos, hogy ezután már a világpiacot se hagyja hidegen a Facebook láz. Előzetes számítások alapján a tőzsdére való felkerülés után a cég értéke nagyjából 100 milliárd dollár lesz ez annyinak felel meg, mintha minden ismerősi kapcsolat egy dollárt érne. A Facebooknak jelen pillanatban közel 845 millió aktív felhasználója van, ezek közül naponta 483 millió jelentkezik be. Egy nap körülbelül 2,7 milliárd komment és lájk születik és nagyjából 250 millió fényképet töltenek fel. Már ezek az adatok is elég meggyőzően hathatnak mindenkinek, aki ezentúl a közösségi oldalba kíván befektetni. 

  A tőzsdére kerülés nem csak a befektetőknek kedvez, a cég alkalmazottai is nagyot kaszálnak majd rajta, hiszen az első munkatársak közül szinte mindenki kapott részvényeket is fizetése mellé. Az egyik leghihetetlenebb történet azé a graffitisé, akit még az újonnan épült irodák dekorálására fogadtak fel. Ekkor a pénz szűkében levő cég részvényekkel honorálta a munkát, ami most csaknem 200 millió dollárt fog hozni gazdájának. David Choe graffitiművész szerint, totálisan megérte.

   Forrás: Index

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon