MENÜ
 • Mindenki más nyelvvel ébredt

  Bonnat francia város lakói most megtudhatták, mi is az a bábeli zűrzavar!

  Ma reggel különös jelenségre ébredtek a városka lakói, akik egész egyszerűen nem értették meg egymást. Reggelre virradóan ugyanis mindenki elfelejtett franciául.

  Míg valaki olaszul, spanyolul, angolul ébredt, volt aki ógörögül vagy latinul szólalt meg, de egy nénikéről például még mindig nem állapították meg, hogy milyen nyelven próbál kommunikálni.

  Az igazi bábeli zűrzavart egyedül a város gimnáziumainak nyelvtanárai uralják, akik okított nyelvüket táblákra írták fel és úgy járnak fel-alá a belvárosban, hogy maguk köré gyűjtsék a kósza lelkeket, megpróbálva valami rendet rakni.

  “Ilyet még soha nem láttam. Soha nem volt ekkora zűrzavar, mindenki ordibál, de senki sem tudja hogy mit. A második világháború óta nem volt ekkora felfordulás nálunk!” – árulta el egy néni egyiptomi nyelven, aki már reggel óta reménytelenül próbálja kiszolgálni boltjában a feldühödött lakókat.

  A polgármester majául kiadott közleményében kijelentette, hogy pánikra semmi ok, már jónéhány nyelvtudóssal tárgyalásban állnak a megmagyarázhatatlan jelenség kezelésének ügyében.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon