MENÜ
 • Minden idők leggyorsabb rablása

  15 másodperc alatt rabolt a késes fantom.

  Egy hatalmas tőrrel felfegyverkezett férfi követte el az eddigi egyik leggyorsabb rablást Békéscsabán. A támadónak tizenöt másodperc elegendő volt a Lencsési úti lottózó kifosztásához.

  Roppant agresszív és villámgyors akciót hajtott végre egy rabló péntek este a lottózóban. Az üzlet női alkalmazottja már záráshoz készülődött, amikor kinyílt az ajtó, és belépett egy arcát eltakaró, kezében jókora tőrt szorongató férfi, aki azonnal a pulthoz rohant. Olyan határozott volt a fellépése, hogy a hölgy meg sem próbált ellenállni vagy elmenekülni, kővé dermedve ült a székében.

  “A támadó félrelökte az alkalmazottat, kivette a pénzt és távozott” – közölte Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. – “Az elkövető 170-180 centiméter magas. Sötét ruhában, barna cipőben volt, az arcát eltakarta és kesztyűt is viselt. A rendőrség nagy erőkkel keresi a fantomot, az üzlet biztonsági kamerája által rögzített képeket is kiadta, hátha valaki felismeri az elkövetőt.”

  Jól látható, hogy mindössze 15 másodpercig tartott a támadás, főként a nagyobb képeken szereplő időpontok alapján. Egy, a lottó­zóval szemben lakó hölgy már csak a rendőrautók kiérkezését látta, lapunknak azt mondta: két éve egy Mikulás-jelmezes férfi is kirabolta ezt az üzletet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon