MENÜ
 • Minden csak arról szólt

  A One Direction énekese, Harry Styles, amióta csak ismerjük mindig is nagy nőcsábász hírében állt. Amikor éppen nincs barátnője, akkor is feltűnik mellette valaki.

  A One Direction énekese, Harry Styles, amióta csak ismerjük mindig is nagy nőcsábász hírében állt. Amikor éppen nincs barátnője, akkor is feltűnik mellette valaki. Arról általában nem sok hír van, hogy azok a csajok, akiket Harry dobott, hogyan élték ezt meg, vagy egyáltalán mit gondolnak fürtös hajú exükről. Egy kíváncsi riporternek most sem egy egykor szeretett leányzót, illetve ismerve Harry pereferenciáit inkább azt mondanánk, hogy hölgyet sikerült megszólaltatnia, hanem a srác egyik haverját.

  A jóbarát Harry Caroline Flackkel folytatott viszonyáról mesélt. Noha a One Direction számaiban elsősorban a mélyebb érzésekről és a szerelemről szeret énekelni, ez a kapcsolat mindenről szólt, csak a nagy romantikus vetítésekről nem. “Emlékszem mikor Harryt Caroline-ról kérdeztem és ő csak nevetett. Azt mondta ez sokkal inkább fizikai kapcsolat volt, mint bármi más. A barátai szerint már most legendássá vált. Kifejezetten szereti, ha a figyelem rá összpontosul és mindent meg is tesz érte.”

  Ez tehát azt jelenti, hogy romantikus vacsorák és szerelmes versek könnybe áztatott írása helyett az akkor tizenhét éves fiú a nála tizennégy évvel idősebb barátnőjével amikor csak lehetett azt csinálta. Végül is érthető, a tinédzserek már csak ilyenek! De akkor lehet ez az egész csak szexkapcsolat volt? Harry mindenesetre azóta is töretlenül keresi az igazit, az meg már mellékes, hogy ezt elég gyakran más-más helyeken találja meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon