MENÜ
 • Milyen programok várnak ránk a Nemzeti Vágtán?

  Fiatal és idős egyaránt megtalálhatja a maga szórakozását.

  Korábban már írtunk róla, már csak párat kell aludni és immár hatodik alkalommal nézhetjük és drukkolhatjuk végig a Nemzeti Vágtát. A magyar települések által nevezett lovak és lovasok mérkőznek meg szeptember 20-22 között a budapesti Hősök tere körül, ehhez méltó látványos és emelkedett körülmények között.

  A hat évvel ezelőtti elképzelés mára már hagyománnyá ért és az esemény évről-évre több hazai és külföldi látogatót vonz. A rendhagyó helyszínével igazi kuriózum a nemzetközi rendezvények között, ugyanis nincs még egy olyan példa a világban, hogy egy olyan frekventált turisztikai látványosság  mint a Hősök tere adjon helyet egy lovas eseménynek.

  A tavalyi rendezvény

  Az izgalmak pénteken gasztronómiai kalandokkal kezdődnek, hiszen az Országkonyha várja vendégeit. A hivatalos megnyitó és az előfutamok másnap, szombaton kezdődnek déltől. Aznap lesz a jótékonysági sztárfutam (17.30) és a díjugratás (18.15) is.

  Vasárnap reggel lovas parasport bemutató és sportversennyel indul a nap (9.15), amelyet követően egész napra találhatunk magunknak izgalmakat az ország főterén a futamoktól elkezdve egészen az íjászbemutatóig és fogatvágtáig.

  Tavaly a MosaicOnline is kilátogatott az eseményre, ahol több videót is készítettünk, például Vastag Tomival, akitől nem állt messze a sebesség, illetve Szabó Ádámmal, aki a legjobban félt a csapatában, de bemutattunk néhány remek fotót is a 2011-es programról!

  Forrás: vagta.hu

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő