MENÜ
 • Milliókért lett belőle Pamela Anderson

  A liverpooli Carolyn Anderson hétmillió forintnál is többet költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint a Baywatch sztárja. Gyerekkora óta szoláriumba jár, mellei egyszer felrobbantak, de semmi sem tántoríthatta el.

  Napbarnított bőrével, telt kebleivel és ajkaival, strand-szőke hajával könnyen összetéveszthetnénk a parti mentők szexszimbólumával, Pamela Andersonnal. Gyerekkora óta fanatikusan szeretett volna hasonlítani bálványára, és végül elérte a célját. Úgy látszik, az őrülteknek ez mindig sikerül…

  A 28 éves Carolyn gyermekkori vágya volt, hogy a megszólalásig hasonlítson a Baywatch ikonikus sztárjára.
  A Daily Mail információi szerint a 28 éves Carolyn Anderson rengeteg plasztikai műtéten esett át, melleit megnagyobbíttatta, szőke haját még szőkébbre festette, ajkait feltöltötte, és tíz éves kora óta szoláriumba jár, hogy napbarnított bőrével is a megszólalásig hasonlítson példaképéhez.

  Valljuk be, korántsem veszélytelen vállalkozásra adta a fejét a szőkeség: heti 15 órát tölteni a szoláriumban nem éppen egészséges elfoglaltság, ráadásul a mellimplantátumai kétszer fel is robbantak a csövek miatt. Hét műtéten esett át hogy a kárt helyreállítsák, de Carolyn még ekkor sem állt le.

  Jelenleg hasonmásként dolgozik, és már csak ideálja szögesdrót tetoválása van hátra, hogy az összkép teljessé váljon. Hivatalos honlapján Pamela-sága minden apró mozzanatáról beszámol.

  Útban a “tökéletesség” felé: már csak egy tetoválás hiányzik, hogy igazi hasonmássá váljon. Kérdés, hogy minek?
   
  Mindig a Baywatch-ot néztem, és gyönyörködtem benne. Eldöntöttem, hogy én is úgy fogok kinézni, mint ő. Egy nőnek lehetnek nagy mellei és szőke haja, de ő évtizedek óta vonzza a tekinteteket. Ez többről szól, mint a kinézet, neki karizmája van. Ez az, amit én is szeretnék elérni” – vallotta be a magát Scouse Pammie-nek keresztelő lány.

  Tény, hogy mindenkinek kell valami hobbi, de talán Pammie kicsit átesett a ló túloldalára…

  Forrás: Daily Mail

  Kép forrása: Scouse Pammie Official

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon