MENÜ
 • Miley vőlegénye egyszerűen jó pasi!

  Valószínűleg a filmet készítők is felfedezték mutatós kockahasát, ezért történhet meg az, hogy Liam indokolatlanul sokszor mászkál póló nélkül az alkotás jeleneteiben.

  Miley Cyrus több szempontból is szerencsés. Dögösen néz ki, kedves arca van, énekelni is tud és mindezek tetejében még boldog párkapcsolatban is él vőlegényével, Liam Hemsworth-szel. Ahogy telnek a hetek és hónapok, Liam egyre inkább főnyereménynek tűnik, és a listára most már felkerült felsőteste is, amiről a legtöbb lány valószínűleg nehezen veszi le a szemét.

  A fiatalemberről ezt a pillanatképet például közelgő filmjéből a Love And Honor címűből vágták ki. Valószínűleg a filmet készítők is felfedezték mutatós kockahasát, ezért történhet meg az, hogy Liam indokolatlanul sokszor mászkál póló nélkül az alkotás jeleneteiben.

  Ami talán Miley-nak kevésbé tetszhet, az az a tény, hogy más lánnyal smárolnia is kell egy kiadósat Liamnek az új filmben. De a tehetségét színésznőként is megcsillagtató Cyrus kisasszony valószínűleg ezt igazán meg fogja érteni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon