MENÜ
 • Miley-nak csak a melle bejövős

  Miley Cyrus nem kicsit próbálta meg felhívni magára a figyelmet az Az MTV Video-díjátadón különleges (vagy inkább különös) szerelésével.

  Egykor még bájos kislányként ismerhettük a színésznőt, ma azonban már rövid punkos frizurával és mély dekoltázzsal hódít. Rajongói a mai napig nem tudnak napirendre térni Miley stílusváltása fölött.

  A hölgy démoni szabású ruhában pózolt a vörös szőnyegen, hozzá nem illő hidrogénszőke, égbe meredő tincsekkel. A Daily Mail újságírói mégsem Cyrus kisasszonyon élcelődtek leginkább, hanem a nála tizenhárom évvel idősebb Pinken, aki állítólag ugyanahhoz a fodrászhoz jár, mint a kis Hannah Montana.

  “Mileynak elnézzük ezt a baklövést, mert még fejlődésben van a személyisége, de Pink már lehetett volna bölcsebb és stílusosabb” – fejtette ki a véleményét egy stylist a Daily Mailnek.

  A countryénekes Taylor Swift színpadi akciója már annál jobban tetszett a kritikusoknak. A szőkeség egy piros csíkos pólóban és fekete forrónaciban állt színpadra, és bár inkább a rocksztárok szoktak az őrjöngő tömegbe ugrani, Swift fittyet hányt a szokásokra és úszott egyet a rajongók tengerében.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon