MENÜ
 • Miley füvet vett

  Miután az USA-ban a marihuána vásárlása engedélyezett a rákos betegek számára, egy orvosi recepttel könnyen hozzá lehet jutni az amúgy illegális kábítószerhez. Miley be is tért a napokban egy ilyen jellegű gyógyszertárba és ki tudja üres kézzel távozott-e?
  Egy Disney-sztárnál vannak határok, melyeknél nem adhatja lejjebb. így például nem vásárolhat kábítószert gyanús alakoktól egy sötét, hideg utcasarkon, helyette menőbb a napfényes utcán egy boltba betérve elintézni az üzletet.

  Miley Cyrus is így tette, aki a paparazzók füleltek le, miközben egy orvosi marihuánát árusító gyógyszertárból lépett ki barátnőjével. Persze azt nem tudni, hogy vásárolt is-e valamit, hogy esetleg csak nézelődni ment-e be, vagy barátnőjének segített anyagszerzésben, mindenesetre egy dologban reménykedünk: Cyrusnak ha van is receptje, az nem valós betegségre való.
  Az énekesnőről nem egyszer keringett már pletyka azzal kapcsolatban, hogy gyakori fűfogyasztó, illetve arról már videót is láthattunk, ahogy egy bong nevű növényt szívva nem éppen józan ésszel viccelődött.

  Ejj ejj Miley!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon