MENÜ
 • Miley Cyrus újabb fontos feladatot kapott

  Elfogadta az NBC csatorna felkérését

  Bár még el sem startolt, az amerikai Voice új szezonja máris egyre izgalmasabbnak ígérkezik! Az NBC nyilvánosságra hozta a hírt, miszerint Miley Cyrus a kétszeres Emmy-díjnyertes tehetségkutató tizedik évadának egyik tanácsadójaként segíti majd a zenei tehetségeket.

  130729_cyrus

  „Amikor Miley beszél, mindenki odafigyel rá” – indokolta meg döntését az NBC Entertainment elnöke, Paul Telegdy. „Az előadóink nagyon szerencsések, hogy megtapasztalhatják az ösztönei és tapasztalatai előnyeit.”

  A színész- énekesnő tavaly az MTV csatorna díjkiosztója, a Video Music Awards, valamint a Saturday Night Live műsorvezetői posztját töltötte be amellett, hogy fellépőként is részt vett az eseményeken. Ezenkívül számos elismerést zsebelt be pályafutása során: 2013-ban az MTV az év előadójának választotta, és öt listavezető albumot dobott piacra.

  voice

  A Voice tizedik szezonja február 29-én, egy kétórás különkiadással indul, a mesterek csapatát pedig Adam Levine, Blake Shelton, Pharrell Williams és Christina Aguilera alkotják.

  Forrás: The Slanted

  Ajánló

  Világsztárokat jelentett be a STRAND

  Íme a Balaton Sound aftermovie-ja

  Lenny Kravitz és Marshmello is jön a Voltra