MENÜ
 • Miley Cyrus szerint apja megbolondult

  "Azt hiszi bármit beadhat a sajtónak. Csak ül ott a mikrofon előtt és arra gondol, hogy na, akkor most szórakozzunk egy kicsit, pörgessük fel a dolgokat."

  Nemrég ugye még arról írtunk, hogy Miley Cyrus és szemet gyönyörködtető vőlegénye, Liam Hemsworth egyelőre még nem tudja mikor is fogja egymásnak kimondani a remélhetőleg egy életre boldogító igent. Azt pletykálták, hogy a szerelmespár jövő nyáron, egészen pontosan 2013 június tizenharmadikán mondja ki a boldogító igent. Aztán jött a hideg zuhany és közölték, hogy ilyesmiről szó sincs. “Olyan sokféle pletyka kering rólam, hogy úgy tűnik legalább negyvenhét esküvőm lesz jövőre – pedig nem. Egy esküvőm lesz.” – fogta fel viccesen az ügyet a lány.

  Most azonban már családon belül is kirobbant az első konfliktus a kérdőjeles időpont miatt. Miley édesapja ugyanis elkezdte azt nyilatkozni a sajtónak, hogy szerinte a gyerekeknek három esküvőt kellene tartania. A lány meglepő élességgel kelt ki magából: “Az apámnak fogalma sincs semmiről. Szerintem agyára ment a Sandy hurrikán miatti bezártság, ugyanis akkor a szállodai szobájában kellett maradnia, amitől úgy tűnik megőrült.”

  “Azt hiszi bármit beadhat a sajtónak. Csak ül ott a mikrofon előtt és arra gondol, hogy na, akkor most szórakozzunk egy kicsit, pörgessük fel a dolgokat.”- mesélte tovább Miley. Feltételezzük, hogy azért annyira nem komoly a konfliktus, hogy az örömapa az esküvőre még csak el se menjen – akármikor és ahányat is tartanak majd végül.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon