MENÜ
 • Miley Cyrus nagy bejelentést tett

  Instagramján osztotta meg a hírt a szupersztár

  Miley Cyrus bejelentette: szerepet kapott Woody Allen készülő tévésorozatában! A rendező új projektjét övező talágatásokat követően a popsztár elárulta, hogy hamarosan visszatér a képernyőkre egy, az 1960-as években zajló sorozatban, amelyet az Amazon Prime tűz majd műsorára.

  miley

  A 23 éves énekes- és botrányhósnő, aki nemrég Bill Murray ünnepi különkiadásában volt látható, egy Instagram-bejegyzésben tudatta követőivel, hogy Allen és a komikus előadó és író, Elaine May oldalán dolgozik majd az alkotás félórás epizódjain, aminek forgatásai a Deadline értesülései szerint májusban kezdődnek.

  „Nem tudom, hogy mentem bele“ – nyilatkozta Allen. „Nincsenek ötleteim és nem igazán tudom, hol kezdjem. Úgy sejtem, hogy Roy Price meg fogja ezt bánni.“

  Bár az elmúlt években Cyrus pályafutása a zene és a jótékonykodás köré épült, a sztár először 11 évesen, a Disney csatorna Hannah Montanájaként robbant be a köztudatba, majd olyan filmek főszereplője lett, mint a Nicholas Sparks regényén alapuló Az utolsó dal, vagy a 2012-es Totál beépülve.

  Forrás: The Guardian

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak