MENÜ
 • Miley Cyrus az ágyban hempereg

  Ez az első alkalom!

  A mindig is bájos és hamvas kis amerikai színész-énekes lassan nagy lány lesz és a nagy lányok már csinálnak rossz dolgokat is. Nemcsak a való életben, de a kamerák előtt is bevállalnak olyanokat, amiket azelőtt egy-két évvel még pironkodva visszautasítottak volna. Így van ezzel cikkünk főszereplője is, aki kitör a mostanáig rá jellemző ártatlanságból. A romantikus komédiában, a LOL-ban ugyanis a tizenkilenc éves lánynak ágyjelenete lesz Douglas Booth-szal.

    Mint kiderült nagyon sokat készült a jelenetre, például edzeni járt, hogy szebb legyen a hasa, sőt, hogy a mellei nagyobbnak látszódjanak. Kíváncsiak lennénk rá, milyen edzés az, amely a melleket növeszti! A helyzetnek plusz pikantériát adott, hogy Miley a jelenet előtt egyáltalán nem ismerte Douglast, ott találkoztak először, a kamera környékén, úgyhogy nagyon hamar kellett intim hangulatba kerülniük.

  “Ez volt az első közös jelenetünk. Első nap és egyből szexjelenet. Elfelejtettem borotválni a lábam és úgy voltam vele, hogy csak adjanak egy borotvát!” – egészítette ki személyes tapasztalataival a történteket a fiatal színésznő. Érthető az izgalom, hisz Douglas nem akármilyen srác, azelőtt például a Burberry-nek modellkedett. Szép pár!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon