MENÜ
 • Mikulás és James Bond?!

  Hamarosan kezdik forgatni a legújabb James Bond filmet, és már az is megvan, hogy mikortól ülhetünk be izgatottan a mozikba!

  Skyfall-Movie-Starring-Daniel-Craig-As-James-Bond-227798

  Daniel Craignek az ötödik, a sorban pedig már a huszonnegyedik Bond-film lesz a következő. A főszereplő mellett Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear és Ben Whishaw (, a legújabb pletykák szerint Chiwetel Ejiofor) karaktere is visszatér a vászonra.

  Mindannyian emlékszünk az előző film, a Skyfall Adele-tól független sikereire is. Hasonló, vagy még nagyobb sikerekre lehet számítani az egyelőre pontos cím nélküli „Bond 24”-től is. Hiszen a színészek mellett az alkotók is ugyanazok a géniuszok maradtak – a rendező, Sam Mendes újra John Logan, Neal Purvis és Robert Wade forgatókönyvéből dolgozik majd.

  daniel-craig-as-james-bond-99127

  És hogy mi köze a brit ügynöknek a Mikuláshoz? Annyi, hogy a variety.com információi szerint december 6-án kezdik meg az új film készítését. Az angliai premiert jövő év október 23-ra tervezik, míg Amerikában a tervek szerint két hét csúszással, november 6-án mutatják be a kész filmet.

  A Skyfall forgatását ugyanezzel a premierdátummal, egy hónappal előbb kezdték el forgatni, így ugyan nem tudni még semmit a sztoriról, de azt sejteni lehet, hogy kevesebb utazgatást és több stúdiómunkát vesz majd igénybe a 24-es Bond film. Mi már most nagyon várjuk!

  Miski Bettina

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon