MENÜ
 • Miklósa Erika újra könnyedebb műfajban énekel

  Az operaénekesnő mentoráltjával, Tandi Flórával énekel duettet, melynek címe Hazatalál.

  A világhírű koloratúrszoprán, akit idén Kossuth-díjjal tüntettek ki, Kökény Attila után mentoráltjával, Tandi Flórával énekel crossover duettet. A dalt Molnár Gábor szerezte, Kotsy Krisztina jegyzi a dalszöveget, mely a két énekes szoros kapcsolatáról szól. A dal élőben debütált egy koncert alkalmával, az érintettek így vélekedtek az eseményről:

  „Nagyon megtisztelő, hogy Miklósa Erika elfogadta a felkérésemet a duettre, 3 éve mentorál engem, dolgozunk együtt, odafigyel rám és nagyon boldog vagyok, hogy idén együtt énekelhetjük ezt a csodálatos dalt. Az első közös próba megható pillanat volt, régóta álmodtam
  erről.”

  Miklósa Erika így nyilatkozott  „Flóra nagyszerű kis énekesnő. Soha nem volt még rá példa, hogy együtt énekeljünk és megrendítő volt, mikor megszólalt kettőnk hangja együtt a duettben. Kicsit zavarban is voltunk, de csodálatos érzés, mert Flóra rengeteget fejlődött ez alatt a pár év alatt, amióta ismerem, és kész művésszé érett.”

  A dalt, ami már most hatalmas sikernek örvend, lemezre is énekli a művésznő és a fiatal tehetség, és Flóra hamarosan megjelenő bemutatkozó albumán lesz majd található magyar és angol nyelven egyaránt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon