MENÜ
 • Mike Tyson színész akar lenni

  Tyson továbbra is vágyik a reflektorfényre. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a hírek szerint újabban megszállottan érdeklődik a színház világa felé. Ki tudja, lehet, hogy néhány éven belül híres színházi sztár lesz belőle...

  Miután a világhíres bokszoló felhagyott sportolói karrierjével, valahogy mintha nem tudott volna mit kezdeni magával. Feltűnt néhány kisebb filmszerepben, például ki tudná elfelejteni a Másnaposok és a Másnaposok 2-ben nyújtott rövidke alakításait, illetve néhány tévéműsorban is felbukkant. Most azonban úgy döntött, ideje a színészi karriert komolyabb szinten is űzni.

  A hírek szerint Tyson újabban Shakespeare-t olvas és legfőbb vágya, hogy musicalekben szerepelhessen. Ennek első állomásaként egy Kétségbevonhatatlan igazság című beszélgetős műsorban tűnt fel a Broadway-en, ahol saját életéről, többek között a drogokkal és a börtönévekkel való szembenézésről is mesélt a hallgatóságnak. Az ex-bokszoló azonban nem akarja ennyiben hagyni a színpadra állást, sőt, állítólag szentül hiszi, hogy ő lehet a következő Denzel Washington.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon