bolt

Miért érdemes akciókra vadászni a Lidlben?

Kiemelt heteken a Lidl akciós újság oldalain olyan termékeket is felfedezhetünk, amelyeknél nagyobb mennyiséget kapunk ugyanazon az árért (például egy 500 gr-os lefagyasztott pizza esetében ugyancsak 1000 forintot fizetünk, de 750 gr-os termékben részesülünk).

Az akciók érvényessége ugyan kikötött az újságban, ám lényegében a készleten levő mennyiségtől függ, ha az még az akció megjelenésének napján elfogy, akkor bizony hoppon maradunk, mert általában ezen akciós készleteket nem töltik újra.

Milyen termékkategóriák részesülnek akcióban?

Végig lapozva az akciós újság lapjait, láthatjuk, hogy a Lidl igyekszik minden kategóriát lefedni – hús, tej, pék termékek – és újdonságokat is bevezetni, ezek nem föltétlenül mindig akcióban. Kihasználhatjuk a tematikus heteket is – olasz vagy mexikói hét – amikor is ezen kultúrák ízvilágát kóstolhatjuk meg, közülük pár termék biztos akcióban lesz.

Ha épp azon gondolkodunk, hogy jó lenne kis felújítást elvégezni otthonunkban, de hiányoznak pár szerszámok, akkor megoldást találhatunk a Lidl-es akciók között. Szinte hetente találkozhatunk velük az üzlet polcain, és jó pár cikk előnyösebb áron van, mint egy szakosodott barkács üzletben – igaz a választék limitált, és szakmai tanácsadást sem kérhetünk, de ha értjük magunkat akkor itt is spórolhatunk párszáz forintot.

Ne felejtsük el, hogy egyes Lidl-es akciók csak az applikáció beolvasásával érvényesek, közülük a kupon plusz kampányban is résztvevő termékek további meglepetéseket hozhatnak.