MENÜ
 • Midnight Rider a világ legnagyobb limuzinja

  Milyen egy teherautó és egy limuzin keveréke? Pontosan olyan, mint az amerikai Midnight Rider, amit maga Optimus Prime is megirigyelne.

  Nos, ha valaki egy kis feltűnésre vágyik, lehetősége van például kibérelni egy limuzint, és beutazni vele a várost. De ez sokaknak nem elég, akik igazán nevetséges feltűnési viszketegségben szenvednek, azoknak találták ki a Midnight Ridert.

  A 25 tonnás, 21 méter hosszú jármű a világ legnehezebb limuzinjaként szerepel a Guinness Rekordok Könyvében. A Midnight Rider azaz az „Éjjeli Lovas“ Dél-Kaliforniából származik, és az USA-n átívelő utazásokra bérelhető ki, persze csak olyan utakon, amelyek biztosítanak elegendő teret a kanyarodáshoz.

  A szinteltolással kialakított utastér 50 négyzetméteres, kényelmes teret biztosít akár negyven személy számára. A maximális kényelmet ezen túl ötfős személyzet garantálja. A limuzin úgy kapott engedélyt Amerikában a közlekedésre, hogy kategórájában az egyetlen bejegyzett jármű: úgynevezett traktor-tréler-limuzin.

  A légrugózású járművet maximálisan zökkenőmentesre tervezték, hogy menet közben ki ne lötyögjön a bárpulton a koktél. A limuzin belsejét az 1870-es évek elnöki pullmannjai alapján alakították ki, a három elkülönített helységben 1800 wattos térhatású hangrendszer működik. Kipróbálnád? Kibérelheted, óránként ezer dollárért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon