MENÜ
 • Michael Phelps nagyban pókerezik

  A játékszeretet kezd függőségbe átcsapni. A fiú csak azért mondta le a barátnőjével való közös nyaralást, valamint a Londoni Olimpiai Játékok Záró Ceremóniáján a részvételt, hogy pókeres haverjaival a Maldív-szigetekre utazhasson.

  Az amerikai úszó fiú, akinek tökéletes testfelépítéséről ódákat zengenek, londoni olimpiai szereplésével minden idők legsikeresebb olimpikonjává lépett elő. Neki is megvannak azonban a maga hibái és a dolgok jelenlegi állása szerint nem is akármekkorákról van szó. Egyre több időt tölt el ugyanis a pókerasztal mellett.

  Ezzel önmagában még nem is volna probléma, de a negyvenöt millió dolláros vagyonnal rendelkező 27 éves srác nagy tétekben szeret játszni – és úgy tűnik, veszíteni is. Ma már heti rendszerességgel vesz részt olyan pókercsatákon, ahol eleve huszonötezer dollár a beugró. Nem meglepő hát, ha pókeres karrierje jelenleg több százezer dolláros mínusznál tart.

  Michael saját bevallása szerint több oka is van annak, amiért ennyire szereti ezt a játékot. Ki tud kapcsolódni, önmaga tud lenni és végre nem az úszásra koncentrál. A játékszeretet azonban kezd függőségbe átcsapni. A fiú csak azért mondta le a barátnőjével való közös nyaralást, valamint a Londoni Olimpiai Játékok Záró Ceremóniáján a részvételt, hogy pókeres haverjaival a Maldív-szigetekre utazhasson.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon