MENÜ
 • Mi nyertük az álomesküvőt a Vaterán!

  A Vaterán keresztül vásárolta meg álomesküvőjét Adrienn és Péter. A jótékonysági licitáláson 16 ezer jegyes „harcolt” a prémiumkategóriás nászért, amely végül közel két millió forintért kelt el.

  Igazi online sikertörténet: a neten talált egymásra, és a Vaterán keresztül vásárolta meg álomesküvőjét Adrienn és Péter. A közel két millió forintos nászt Budapesten tartja a pár, és a csinos kis összeg is jó helyre, egy beteg kisfiúhoz kerül.

  Még esküvőjük helyszínét sem tudta a frissen eljegyzett Adrienn, amikor párjával, Péterrel rábukkantak a jótékonysági árverésre – az online piactéren a licit tétje egy komplett esküvő volt, annak minden fontos kellékével. Két hétig feszülhettek egymásnak a mindenre elszánt jegyesek a prémiumkategóriás menyegzőért, 16 ezren érdeklődtek a nem mindennapi lehetőség iránt.

  „Profi „vaterások” vagyunk, így amikor megláttuk a felhívást, őrült licitálásba kezdtünk. Folyamatosan figyeltük, ki mennyit ajánl az álomesküvőért, és a határidő közeledtével újra és újra hozzátettünk egy picit. Meg is lett az eredménye: miénk az álomesküvő!” – újságolta a boldog menyasszony, aki nagyon örül, hogy az általuk kifizetett 1 930 000 forinttal a Vatera egy beteg kisfiú, Kovács Benedek külföldi gyógykezelését támogatja.

  A pár visszafogott és elegáns esküvőről álmodik. Körülbelül száz embert hívnak meg életük legszebb napjára, és mivel sok gyermek is lesz, elkél a gyermekfelügyelet, ami része a megvásárolt esküvői csomagnak. Ahogy a táncoktatás, a vacsora, az esküvői fotók és film, a dunai hajókázás, a wellness hétvége, a limuzinos szállítás és természetesen Adrienn esküvői ruhája is. Ez utóbbiról a babonás menyasszony semmit nem akart elárulni. Arról viszont büszkén mesélt, hogyan ismerkedtek meg, és milyen körülmények között kérte meg a kezét szerelme.

  „Soha nem hittem a netes társkeresésében, de 36 évesen, a barátaim unszolására felregisztráltam egy ismerkedős oldalra, ahol egy hét alatt Péterbe botlottam. Találkoztunk, és szinte azonnal eldőlt, hogy egymás mellett van a helyünk.” Bár korábban is szóba került közöttük a házasság, Adriennt váratlanul érte a lánykérés, amit tavaly decemberben egy Quimby koncertre időzített Péter. „Természetesen azonnal igent mondtam! Neki is álltunk a szervezésnek, de közbeszólt a licitálás, és április 16-án megnyertük az álomesküvőt!” – mesélték boldogan. Augusztus 2-án, Budapesten fogadnak örök hűséget egymásnak.

  „Örülünk, hogy egyszerre sikerült egy pár álmát megvalósítani, és remélhetőleg egy kicsi, de nagybeteg gyermeken is segíteni. Profik tucatjai dolgoznak majd azon, hogy Adrienn és Péter lagzija tökéletes legyen, Benedek pedig minden befolyt fillérrel tovább gyógyulhat. Úgy tűnik, a Vaterán már boldogságot is lehet kapni” – mondta Lunczner Ádám, az online piacteret is üzemeltető Allegroup marketing vezetője.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon