MENÜ
 • Meztelenül tört be a Walmartba

  Egy 135 kilós férfi anyaszült meztelenre vetkőzve rontott be egy amerikai bevásárlóközpontba. Furcsa módon semmi mást nem lopott magának, csupán egy pár zoknit.

  A 32 éves Verdon Lamont Taylor állítólag egy közeli parkolóban szabadult meg a ruháitól, mielőtt beviharzott volna az üzletközpontba. Az alábbi videón láthatjátok, hogy is történt ez a bizarr akció.

  A több mint 180 centi magas, színesbőrű férfit talán érthető okból nagy ívben elkerülték a vásárlók, amikor az nagy lendülettel elindult a ruházati osztály felé. Lopott is magának egy pár zoknit, amit ott helyben felvett. Ezzel azonban be is fejezte a „vásárlást” – amikor a rendőrök megérkeztek, frissen lopott zokniján kívül semmi más nem volt rajta.

  A járőrök kábító pisztollyal próbálták ártalmatlanná tenni a férfit, de az nem akart együttműködni a hatóságokkal, és leköpte a rendőröket.

  Taylort testi sértéssel, lopással, rendbontással illetve közszeméremsértéssel vádolják, és letartóztatása után 50 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg nála.

  Lájk, aki mindennek ellenére viccesnek találja az esetet!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon