MENÜ
 • Meztelenül sétáltatta kutyáját a begombázott ámokfutó

  Még felöltözni is elfelejtett az a bedrogozott pasas, aki kutyáját sétáltatta, majd a rendőrök vonták kérdőre. A hallucinogén gombát fogyasztott férfi rátámadt a hatóságiakra, még a sokkoló is alig bírta leteríteni.

  A 20 éves Robin Campbellre vasárnap figyeltek fel a rendőrök, amikor Orlando egyik utcáján anyaszült meztelenül sétáltatta kutyáját. Amikor kérdőre vonták, miért nem visel ruhát, a fiatal férfi azt válaszolta: “Mert ez Isten háza”.

  Mivel ezt a választ nem tartották teljes mértékben meggyőzőnek, ráadásul Campbell össze-vissza dülöngélt, az egyik járőr megkérdezte, hogy ivott-e. A férfi ekkor begorombult, és azzal fenyegette a rendőröket, hogy ha nem engedik tovább, megöli őket, írja a NY Daily News.

  Ekkor megpróbálták letartóztatni, ám ez nem ment egyszerűen, pedig végül már sokkolóval próbálták leteríteni. Az első lövés után simán felpattant, a második már kicsit jobban megviselte, így sikerült megbilincselni. Ám még utána is rugdosta és ütlegelte a két rendőrt, így végül harmadszorra is rálőttek az elektromos fegyverrel.

  Később bevallotta, hogy azért viselkedett így, mert hallucinogén gombát fogyasztott. Miután sérüléseit ellátták az orlandói kórházban, átszállították a megyei börtönbe. Hatóság elleni erőszak és nyilvános meztelenkedés miatt emelnek vádat ellene.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon