MENÜ
 • Meztelenül pózoltak a skót szerelmespárok

  Tetőtől talpig pucéran ám annál boldogabban álltak kamera elé a párok, ezzel hirdetve a nagyvilágnak, hogy szervdonoroknak köszönhetően életük megmenekült.

  A nem mindennapi fotók egy szervadományozást népszerűsítő kampány során készültek, mely óriási visszhangot váltott ki. A skót házaspárok Valentin-nap alkalmából döntöttek úgy, hogy levetkőznek, és megmutatják műtéti hegeiket egy nemes cél érdekében.

  Kate és Chris Ball is közülük való. Az ő szerelmük azután szövődött, hogy a harmincegy éves hölgy szívátültetésen esett át. Kate a Live Life szervátültetést támogató jótékonysági szervezet segítségével jutott új szívhez, miután egy diagnózis kimutatta: szívizom-gyengeségben szenved.

  “Egy időben úgy éreztem, hogy mindent elvett tőlem az élet. De az új szívem megadta számomra az esélyt arra, hogy továbblépjek, és boldog életet élhessek.” – mesélte az asszony. Férje, Chris is lelkesen buzdít a kampányban mindenkit: jelentkezzen szervdonornak.

  “Ha az emberek tudnák, mekkora örömöt szerezhetnének azzal, hogy csatlakoznak a programhoz, szerintem megtennék” – nyilatkozta Chris a Daily Mail-nek.

  Matt Coyne, az alapítvány szóvivője elmondta: évente több tízezer ember hal meg, miközben szervátültetésre vár. Azt remélik, ez a vidám kampány változtat ezen, mert komoly figyelmet keltett.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon