MENÜ
 • Meztelenül jótékonykodnak a focisták

  Pucéran pózolnak a labdarúgó fiúk egy nemes cél érdekében. A világ egyik legdivatosabb regénye, A szürke ötven árnyalata adta az ötletet az Evertonnak, hogy a Kék 12 árnyalata néven naptárt adjon ki a játékosok fotóival.

  A bevállalós fiúk szíves örömest vállalták a felkérést, a legsikeresebb képek az angol futballcsapat amerikai kapusával, Tim Howarddal készültek. A tetőtől talpig tetoválásokkal díszített játékos csupán egy törülközőt visel az egyik fotón, amint fáradtan a falnak dőlve a távolba mereng.

  A címlapon Phil Neville kidolgozott idomait csodálhatjuk meg, de persze a többiek is hatalmas lelkesedéssel végezték el a nem mindennapi munkát.

  “Jó buli volt a fiúkkal részt venni ezen a fotózáson” – nyilatkozta Howard. “Örülünk, ha ezzel is segítünk másokon. A naptárral egymillió fontot akarunk összegyűjteni a liverpooli szegény emberek számára, reméljük, elérjük a célunkat.”

  Az Everton az első angol élvonalbeli klub, amely naptárt adott ki játékosai fotóival, de a jótékonyság nem áll messze tőle, nemrég rózsaszín mezeket árult, ezekkel a mellrák elleni harcra gyűjtött pénzt. A naptárt november 22-én kezdik árulni, ára tíz font, azaz 3500 forint lesz

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon