MENÜ
 • Meztelenül indult bevásárolni

  Két üzletet is körbesétált Saratoga Springsben az a nő, aki pucéran indult vásárolgatni.

  A 49 éves Barbara Lafleur feltűnés nélkül sétált be az üzletekbe, de annál nagyobb megbotránkozást okozott, amikor végigvonult a polcok között. Bár nem volt túl meleg, a hölgy anyaszült meztelenül parádézott a tátott szájú alkalmazottak és vásárlók között.

   

  Az első megálló a Curtis Lamber nevű barkácsbolt volt, ahol a biztonsági kamerák rögzítették a történteket. Az üzlet menedzsere szerint Lafleur fesztelenül járkált az emberek között, megkérdezett néhány alkalmazottat arról, hogy hány óra van, majd szép napot kívánt nekik, és kisétált. „Senki sem akart hozzá szólni, mert bármiben is sántikált a nő, nem akartak belekeveredni” – nyilatkozta Bob Eakin.

  Lafleur következő célpontja Stewart’s nevű cukrászda volt. Itt egy bátor eladó megkérdezte tőle, tudja-e hogy nincsen rajta ruha. „Igen tudom, és egyáltalán nem zavar a dolog” – válaszolta a hölgy.

  Az üzletvezető ezután kihívta a rendőrséget, akik őrizetbe vették a nőt. Mint kiderült, egyáltalán nem volt drog hatása alatt, és a pszichiáter sem tartotta orvosi esetnek. Lafleur később azzal magyarázta tettét, hogy a nudizmus szabadságának híve – írja a Huffington Post internetes magazin.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon