MENÜ
 • Meztelen tüntetés a photoshop ellen

  A The Nu Projectnek már 150 női résztvevője van, akik vállalták, hogy levetkőzik gátlásaikat a természetességet népszerűsítve.

  Egy fotós arra a küldetésre vállalkozott, hogy kizárólag átlagos nőket örökít meg meztelenül, hogy a természetes szépségre hívja fel a figyelmet – írja a Daily Mail. Lássuk be, nincs könnyű dolga a mai világban, ahol az agyon sminkelt, sőt, utólag is keményen retusált sztárok képeit láthatjuk szinte bármerre járunk.

  Matt Blum, a minneapolisi fotós és felesége Katy még 2005-ben indította a The Nu Projctet, amelyre eddig 150 nő vállalkozott. A jelentkezők mindegyike vállalta, hogy meztelenül pózol saját otthonába, hogy a valódiságot népszerűsítse. A környezet azért fontos, hogy a kamerához nem szokott nő komfortérzetét növelje. A jelentkezők vagy szájhagyomány útján vagy a sajtóból értesültek a projektről. A lap szerint minden vállalkozókedvű nő elmúlt már 21 éves.

  A hölgyek bátorsága azért is fontos, hogy a többi nőnek erőt adjanak, illetve sugallják számukra, nem kell szégyellniük a testüket, ha nem olyan, mint amilyenek a filmekben vagy újságokban vannak. Mindenféle korú, testsúlyú és rasszú nőt megörökített már Blum, aki szerint a bátor vállalkozó 99 százaléka elégedett volt a honlapra feltöltött képpel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon