MENÜ
 • Meztelen ceremónia a gimi előtt

  Rendkívül bizarr esetnek lehettek szemtanúi a philadelphiai gimisek. A rendőrök egy egész családot tartóztattak le, amiért meztelenre vetkőztek egy középiskola parkolójában.

  Az incidens délelőtt 10-kor kezdődött, amikor a 43 éves Sara Butler megjelent az intézményben és haza akarta vinni az egyik diákot. “Mivel a hölgy nem rendelkezik szülői jogokkal, az alkalmazottak nem engedélyezték, hogy a tanulót elvigye az iskolából” – nyilatkozta Michael Clintwood főfelügyelő.

  Miután Butlert kiutasították az épületből, huszonéves lányaival, Joanne-nal, Bessie-vel és 14 éves fiával együtt elhagyták a gimnázium területét, azonban nem sokkal később visszatértek. Amit ekkor tettek, arra valószínűleg senki sem számított. Az iskola parkolójában először egyházi énekeket kezdtek énekelni, majd mind a négyen meztelenre vetkőztek és visszamásztak a furgonba. A kiérkező rendőröknek erőszakkal kellett kirángatni a pucér családot a kocsiból. A nem mindennapi eseményt két diák kamerán rögzítette, íme a videó:

  A család felnőtt tagjai helytelen magatartás, nyilvános közszeméremsértés és szándékos birtokháborítás miatt vették őrizetbe. Azt nem tudni, hogy a család miért vetkőzött meztelenre, egyelőre pszichiáterek is foglalkoztak velük.

  Kíváncsian várjuk, kiderül-e, mit is gondolhattak… Lájk, ha téged is érdekelne, mi visz rá valakit efféle “előadásokra”!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon