MENÜ
 • Meztelen bicajosok a városban

  Sao Paolot megszállták a kerékpározás szerelmesei - nem akármilyen viseletben...

  A biciklisták jogaiért vonultak ismét meztelenül utcára Sao Paolo utcáin. A botrányoktól egyáltalán nem mentes rendezvényt egyre gyakrabban hirdetik világszerte. A brazil városban a legmerészebbek  az akció résztvevői, így itt vannak a legtöbben. A magyarázat egyszerű: állítólag itt engedékenyebbek a rendőrök, sokkal kevesebbet is büntetnek.

  Angliában és más európai városban több mint 50 ezer forintra bírságolhatják a szeméremsértőket, ezért a bringások egyre furfangosabb módon takargatják szemérmüket. Van, aki zoknit húz arra, amire tud, de a szervezők díjazzák a legfantáziadúsabb jelmezeket, kellékeket is. Egyre nagyobb divat a testfestés, de megengedett az álarc, bohócorr és egyéb mókás kiegészítők viselete.

  “A dress code nálunk nem szmoking vagy estélyi, hanem az ahogy csak mered” – mondta a Diario de Noticias nevű lapnak az egyik szervező. – “A meztelenséggel azt akarjuk kifejezni, hogy mindenki gyalogosként, meztelenül születik, az autósok végre vegyék tudomásul, hogy annak idején ők is közénk tartoztak.”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon