MENÜ
 • Mező Zoli szög helyett fogasra akasztotta magát

  Hosszú és dolgos munkanapok állnak az X-Faktor második szériájának versenyzői előtt és mögött, nem véletlen, hogy igyekeznek minden egyes percet kihasználni, hogy tudjanak egy kicsit pihenni.

  Mező Zolival sem történt ez másképp. Azok a rajongók, akik követik folyamatosan a kis X-ek hivatalos oldalait, láthatják, hogy a szereplők kedveskednek néha saját készítésű videókkal. Üzennek a rajongótáboroknak, bemutatnak pillanatokat a napjaikból, hogy ezáltal is még többet megtudhassunk róluk.

  A Rocktenors-os fiúk a tegnapi nap folyamán egy nagyon érdekes és vicces videót tettek közszemlére. Márió és Márk elmesélték, hogy zúzós napokon vannak túl, most épp az énekre várnak. Bementek az öltözőjükbe, hogy megkeressék Zolit, azonban nem találták bent, hűlt helye sem volt a csapat legidősebb tagjának. Míg végül kinyitották az egyik szerkényajtót…és egy olyan látvány fogadta őket, amire szerintem senki nem számított. Zoli nem a munkát, hanem saját magát akasztotta fogasra, mégpedig a ruhájánál fogva; így próbált meg pihenni.

  „Pssztt, csak csendesen, ő már alszik…” – mondták a fiúk két halk nevetés között, majd a szokásos putyival el is köszöntek.

  Az erről készült videót ITT tekinthetitek meg.

  A Rocktenorsnak a múlt héten egyébként párbajoznia kellett, mivel a nézőktől ők, illetve Gyurcsík Tibi kapták a legkevesebb szavazatot. Az akadályt végül sikeresen vették, és még benne vannak a legjobb tizenegyben. Ígéretet tettek arra, hogy ezen a héten már igazi zúzós, rockos számmal fognak fellépni, úgyhogy izgatottan várjuk, milyen produkcióval rukkolnak elő a srácok.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten