MENÜ
 • Mező Misi megfélemlítette versenyzőjét

  Hatott Mező Misi fenyegetése, hogy csak egyetlen esélyt ad az énekesnek: Tamás összeszedte magát, és rendesen készül az élő adásra.

  Igazi művésznek tartják a nehezen koncentráló fiút, a lelkésziskolás Gyöngyösi Tamást. Sokak szerint született tehetség, másokat viszont taszít hanyag viselkedése. Végül ő aratott diadalt a legutóbbi párbajban, és ezzel Modor Miltiádész búcsúzott a versenytől. Mestere azonban egyértelművé tette: ha nem szedi össze magát, könnyen véget érhet számára a The Voice.

  “Őszintén mondom, hogy nagyon féltem, mit művel majd a ringben – vallotta be Mező Misi. – Ehhez képest szépen odatette magát, de hangsúlyozom, ez volt az utolsó olyan alkalom, amikor úgy mehet fel a színpadra, hogy vagy sikerül, vagy nem.”

  Természetesen nem maradhatott el a jó szándékú terror, amit a jelek szerint a versenyző komolyan vett.

  ” Hajlamos lazán venni a dolgokat – folytatta Misi tanítványa jellemzésével. – Ennek ellenére hiszek benne. Olyan ember, akit nagyon nehéz betörni, de ha elkaptad a grabancát, fantasztikus dolgokat művel. Bizalmat szavaztam neki a párbaj után, de velem nem szórakozik, és ezt meg is mondtam neki. Véleményem szerint megértette, most már a próbák során merőben más arcát mutatja, mint a válogatások idején.”

  Hozzátette még, hogy nem a személyiségén változtatott, mert tetszik neki a bolondsága, csak arra figyelmeztette, hogy bizonyos szabályokat be kell tartania.

  Tamás teljesen egyetért Mesterével: “Megértettem, hogy nem lesz több esélyem. Összeszedtem magam, komolyan figyelek a pró­bákon, mert jól akarok teljesíteni. Igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból.”

  Forrás: Bors

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon