MENÜ
 • Meteorit zuhant több szibériai városra

  1200 embernél is többen sérültek meg, milliárdos károkat okozott a váratlanul becsapódó meteorit.

  Nagy rémülettel indult a pénteki napjuk Cseljabinszk városában és környékén élőknek. Egy 10 tonnás meteorit robbant fel alig pár kilométerrel a város felett. A becsapódó darabok pár épületben okoztak csak kárt, azonban a robbanás keltette lökéshullámok által majdnem 1000 közintézmény ablakai semmisültek meg. A magántulajdonokban esett kár becslése még tart. Azonban amit eddig tudni, hogy a kár meghaladja az egymilliárd rubelt, azaz a 7 milliárd forintnál is jelentősebb.

  A Moszkvától nagyjából 1500 kilométerre található városban 5 sportkomplexumban esett kár. Egyes becslések szerint 100 ezer négyzetméternyi üvegfelület sérült meg. Az nyílászárók hiánya azért veszélyes a lakosságra nézve, mert a hőmérséklet akár -22 fok alá is süllyedhet. A tanítás az elkövetkező napokban biztosan szünetelni fog. A hatóságok folyamatosan biztonságos helyre menekítik a károsultakat a fagy elől.

  A meteorit egy darabja Csebarkulj település közelében, egy tóban landolt amiben látványos léket vágott. Az interneten több videó is látható az eseményről. A lenyűgöző felvételek teljesen olyanok, mintha egy amerikai katasztrófafilm bevezetői lennének. Az ott élő emberek is alig hittek a szemüknek, többen azt gondolták hogy repülőgép szerencsétlenség történt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon