MENÜ
 • Metálban sem lesz hiány a VOLT-on

  Ausztrália leghangosabb metalcore bandája érkezik a fesztiválra.

  A nyugis fesztiválozókat biztosan felrázza majd a kőkemény, agresszív riffekból, daráló dobalapokból, valamint tébolyító vokálokból felépülő koncert.

  Az ausztrál Parkwat Drive tagjai a Don’t Close Your Eyes című EP-jükkel már a kétezres évek elején népszerűek lettek hazájukban, az Egyesült Államokban pedig többek között Adam Dutkiewitz metalcore-mogul közreműködésével sikerült megvetniük a lábukat. Ő volt a producere bemutatkozó albumuknak, a  Killing with a Smile-nak, melyből csak Ausztráliában több tízezer darabot adtak el.

  Egy évvel később már az Anti-Flaggel, az Underoath-szal és a Taking Back Sunday-jel zúzták le a Taste of Chaos turnét az USA-ban, 2007-ben pedig ismételtek, de már a Warped Tour keretében, miközben rajongótáboruk folyamatosan nőtt. Új lemezzel ugyanennek az évnek a végén jelentkeztek; a Horizons-nál csak a 2010-es Deep Blue szólt nagyobbat, amely eddigi legsikeresebb munkájukként több országban is előkelő pozíciót foglal el a lemezeladási listákon.

  A 2006 óta változatlan felállásban romboló zenekarban jelenleg Ben Gordon dobol, Jeff Ling és Luke Kilpatrick gitározik, Jia ‘Pie’ O’Connor a basszeros, míg az énekes Winston McCall. Most októberben jelent meg legújabb lemezük, az Atlas, amely egyes vélemények szerint nemcsak az év metalcore albuma, hanem műfajában minden idők egyik legjobbja.

  A számok, melyeket mindenképp ismerned kell tőlük: Sleepwalker, Karma, Dark Days, Smoke ‘Em If Ya Got ‘Em, Carrion, Boneyards, Horizons, Unrest.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon