MENÜ
 • Mester Tamás nyitott a szerelemre

  A Megasztár legrutinosabb zsűritagja még mindig szingli. Számos hölgy kereste már meg, de a zenész elárulta, hogy a randizás nem az ő műfaja.

  „Én nem tudok randizni. Egyszer kipróbáltam, de mindig attól félek, hogy mi lesz, ha unatkozni fogok. Ezért van az, hogy az ismerkedésnél én általában át szoktam ugrani néhány lépcsőfokot”.

  Elmondása szerint nagy csajozós hírében áll, pedig ez egyáltalán nincs így. Nyitott az ismerkedésre, de nagyon nehezen lesz szerelmes, bár úgy érzi, idén erre meglesz az esély. Persze egyelőre nem gondolkodik családalapításon, egy olyan szabad lelkű művésznek, mint ő, nagy béklyót jelentene a házasság és a család.

  „Ez egy nagyon nagy kérdés, hogy család vagy függetlenség. Lehet, hogy ezt a két dolgot meg lehet egyszerre teremteni. Akkor érdemes családot alapítani, ha az ember még szabadabbnak érzi magát együtt, mint külön. Egyelőre nincs bennem késztetés, hogy továbbörökítsem a génjeimet, de ha megtalálom a nőt, aki a gyermekeim anyja lehet, akkor lehet, hogy másképp fogom már gondolni – mondta el Mester Tamás, majd elmélkedve hozzátette: – Szerintem jó apa leszek, annak ellenére, hogy egyelőre nem tervezem.

  Azt is elárulta, hogy milyennek kellene lennie szíve választottjának: „Elsősorban aranyos legyen, kedves, de fontos az őszinteség, ártatlanság, tisztaság is!”

  Hajrá lányok!

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon