MENÜ
 • Messi történelmet írt

  A Barcelona a BL-nyolcaddöntő visszavágóján legyőzte a Leverkusent. Nem is akárhogy: Lionel Messi a sorozat történetében először egy meccsen öt gólt lőtt.

  Nem jelentett problémát a címvédő Barcának, hogy megszerezze a győzelmet a BL-nyolcaddöntő visszavágóján. Méghozzá hat gól különbséggel nyert a csapat, és 10-2-es összesítéssel jutott tovább. A találkozó hőse Messi lett, aki történelmet írt a mesterötösével, a Bajnokok Ligájában ilyenre még nem volt példa.

  „Profi pályafutásom első mesterötöse volt ez – nyilatkozta az argentin focista –, s az különösen boldoggá tesz, hogy negyeddöntőbe segítettem a csapatomat. Ebben az idényben már hét mesterhármast szerezte, de két dologra ennél is büszkébb vagyok. Nemrégiben Bernben, Svájc ellen a válogatottban is sikerült háromszor betalálnom, másrészt csak hétre vagyok Cesar Rodriguez 235 gólos klubcsúcsától.”

  Hozzátette: mindegy, kivel küzdenek a nyolc között, hiszen a Barca remek.

  A szakemberek el vannak ájulva a sportoló teljesítményétől, dicsérő szavak érkeznek mindenhonnan. Pep Gaurdiola, a Barcelona edzője elárulta, hogy sose látott nála jobb játékost, hamarosan hat gólt is lő egy találkozón. Robin Dutt, a Leverkusen mestere szerint Messi nélkül a Barcelona a világ legjobbja, Messivel más galaxis. Míg Wanye Rooney, a Manchester United csatára úgy nyilatkozott, hogy Messi egy tréfa, minden idők legjobb focistája.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon