MENÜ
 • Mesés esküvőre vágyik Cserpes Laura

  Esküvő-lázban égnek a hazai hírességek

  Látványos virágkreációk, egyedi dekorációk, álomruhák, ínycsiklandó ünnepi finomságok – minden, ami esküvő, megtalálható volt a kétnapos Őszi Esküvő Kiállításon, ahol számtalan kiállító varázsolta el az érdeklődőket a legfrissebb ünnepi trendekkel. A hétvégi eseményre többek között olyan hírességek is ellátogattak, mint Sarka Kata, Som-Balogh Edina, Molnár Andi, Cserpes Laura, Muri Enikő és Boggie.

  Minden nő a tökéletességre törekszik, ha egyszer érte szólnak az esküvő harangok. Az Őszi Esküvő Kiállítás minden apró részletre gondolt, és hasznos tippek végtelen sorával halmozta el a leendő házaspárokat. Muri Enikő és párja jövő nyárra tűzte ki a menyegzőt, így talán ők tudtak a legtöbbet meríteni az eseményből.

  „A menyasszonyi ruhám és a helyszín már szervezés alatt áll, de dekorációban rengeteg segítséget kaptam a rendezvényen. Karesz és én is vidékiek vagyunk, így inkább a visszafogottságot részesítjük előnyben. A kevesebb néha több elvét követjük az esküvőszervezés során is” – kezdte Enikő. „Több gyűrűt is felpróbáltunk, és sokat megtudtunk arról, hogy mire kell figyelnünk a választás során: például miért fontos egy jó foglalat, vagy a gondos szakértői megmunkálás” – folyatta az énekesnő, aki augusztusban mondja ki a boldogító igent.

  Bár Molnár Andi a közeljövőben még nem tervezi, hogy beadja derekát, régóta tudja, milyennek tervezi a nagy napot.

  „Abszolút esküvő párti vagyok, szerintem a házasságkötés megpecsételi a család egységét. Arról nem beszélve, hogy a nem kívánatos udvarlókat is elriasztja, amit egy-egy helyzetben nem bánnék” – viccelődött Molnár Andi. „Mindig is kötetlenebb, szabadtéri eseményt szerettem volna, ahol a barátaim zenélnek, hiszen tizenéves korom óta velük képzelem el a nagy napot. Nem vagyok híve a túlzott formalitásoknak, ruhában viszont biztosan valami klasszikus darabot választanék” – vélekedett a műsorvezető.

  kozos_koccintas

  Som-Balogh Edina és párja 2012-ben álltak oltár elé, és máig örömmel gondolnak vissza a jeles pillanatra.

  „Semmit nem csinálnék másként, egyszerűen tökéletes volt minden. Minden évforduló alkalmával visszamegyünk Krisztiánnal az esztergomi bazilikához, a szertartásunk egykori helyszínére” – mesélte Edina. „Az Őszi Esküvő Kiállításon persze csodaszép ötleteket láttam, például nagyon megtetszettek a szabadtéri sátrak, és abban is biztos vagyok, hogy ma már egy esküvőszervező segítségét is igénybe vennénk, hiszen nem volt könnyű feladat mindent magunknak intézni” – emlékezett vissza a csinos színésznő, akit férje mellett kisfia is elkísért a rendezvényre.

  Boggie 2014 nyarán kötött házasságot, ám mindig örömmel nézelődik az újdonságok között. A Dal idei győztese ezúttal Cserpes Laurával érkezett a kiállításra, aki egyelőre csak fantáziált leendő esküvőjének körvonalairól.

  „Romantikus alkat vagyok, aki hisz a tündérmesékben, így az esküvőmet is varázslatosnak képzelem el, lágy és klasszikus elemekkel, ruhával kombinálva. Idén nagyon megtetszettek a handmade kiegészítők, így biztosan csempésznék a dekorációba egy-egy saját készítésű apróságot” – mondta Laura.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon