MENÜ
 • Méregdrágra ruhatára van a csecsemőnek

  A brit India-Rose Hattonnak valószínűleg nem mindenre van szüksége, amivel elhalmozzák. Járni sem tud ugyan, de máris kisebb vagyont érő cipellők díszelegnek saját gardróbjában.

  A London közelében élő család koraszülött jövevényére eddig húsz millió forintnak megfelelő összeget költöttek rá.

  A ma már nyolc hónapos India-Rose a vártnál nyolc héttel korábban látta meg a napvilágot. Sokáig az is kétséges volt, hogy életben marad. Szerencsére minden jól alakult, ezt pedig azóta is méregdrága ajándékokkal ünneplik huszonéves szülei.

  A kislány ugyanolyan mint bármelyik másik kortársa, egyedül a ruhatára nem mindennapi, egy babához képest legalábbis biztosan nem. India-Rose huszonhárom éves édesanyja ugyanis úgy döntött, kizárólag luxustermékekkel veszi körbe imádott gyermekét. Amikor hazavitték a kórházból kislányukat, szülei partit is adtak a tiszteletére, majd félmillióért vettek neki egy kiságyat.

  “Elismerem, hogy elkényeztetjük. Több ruhája van, mint amire valaha is szüksége lesz, de mit tegyek, szeretem, ha a lányom divatos. Nem hiszem, hogy le tudok állni. Ha látok valami méregdrága luxusruhát, egyszerűen csak megveszem. A pénz miatt később aggódom” – nyilatkozta a fiatal édesanya, Lucy Clifford, aki vasúti mérnök férjével, Perry Hattonnal egy igazi luxusbirodalmat rendezett be a lányuknak.

  Van ott gyémántként csillogó cumi, tüllruhák, fejdíszek, sőt még márkás kiscsizmák is, pedig a kis India-Rose még járni sem tud.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon