MENÜ
 • Mercedes F1 Party Rosberggel

  Csütörtök este benépesült a v.A.M. Design Center a Király utcán, a Mercedes A-osztály VIP F1 Party-ján Nico Rosberg, a Mercedes versenyzője vendégeskedett.

  Negyed kilenckor érkezett a Mercedes német versenyzője, a színpadon Istenes Bence, az RTL Klub műsorvezetője fogadta. Nico Rosberg egy Mercedesszel parkolt le a színpad szélén, majd a tőle megismert laza, közvetlen stílussal reagált Bence kérdéseire. Megtudhattuk tőle, hogy természetesen a fent említett autó a kedvence, amelyet ki is próbálhatott már, amikor a német válogatotthoz ment egyik alkalommal, bár közelebb állna a szívéhez egy sportosabb verzió. 8. alkalommal vesz részt a Magyar Nagydíjon, saját bevallása szerint azért is szeret ide jönni, mert kedvesek a lányok. Talán kevésbé lopta be magát a vendégsereg barna, fekete és vörös hajú tagjainak szívébe, mert a divatot sem megvető versenyző gyengéi a szőke hölgyek. A vasárnap esti hivatalos Afterparty-ról is osztott meg egy kisebb titkot Rosberg, ha minden jól alakul, ő is tiszteletét teszi a Symbolban a verseny után.

  A magyar-német nyelvű interjút követően 15 perces csoportos fotózkodásra hívták a szervezők a vendégeket. Meglepően jól tűrte a villogó vakukat a pilóta, széles mosollyal állt a paraván előtt és az egyre csak cserélődő kisebb csoportok mellett. Bár ez futószalagnak tűnt első látásra, mégis mindenkinek köszönt, odafigyelt a reakciókra és reagált. Jól érezte magát, olyannyira, hogy bár a 20:45-kor kezdődő divatbemutató előtt elköszönt és távozott a színpadról, a gangon sokáig figyelte a különleges ruhákban felvonuló lányokat. A bemutató után DJ Goldhand pörgette a lemezeket a party-n.

  Formula.hu – Malik Erika

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon