MENÜ
 • Menthetetlen Nacsa Olivér házassága?

  A humorista bízott benne, hogy az ünnepek újra összehozzák feleségével, azonban Zsuzsi még csak találkozni sem akart vele.

  Habár a humorista neje hazautazott Németországból az ünnepekre, még arra sem volt hajlandó, hogy egyetlen percet is Olivérrel kettesben töltsön.

  “Nem karácsonyoztak együtt, Zsuzsi már csak úgy hajlandó beszélni Olivérrel, ha nyilvános helyen találkoznak” – árulta el egy párhoz közel álló forrás.

  A pár alig több mint egy éve házasodott össze, de a lány már idén tavasszal Németországban vállalt munkát, hogy elsősorban a karrierjére koncentráljon. A különélés nem tett jót a hat éve tartó kapcsolatnak, és Olivér arra eszmélt, hogy a házassága romokban hever. Persze nem akarta feladni küzdelem nélkül a dolgot, megpróbálta helyrehozni a kapcsolatukat. Úgy tervezte, hogy együtt töltik a karácsonyt és ismét közel kerülnek egymáshoz, de csalódnia kellett.

  “Sajnos annyira elmérge­sedett a viszony köztük, hogy már az is nagy szó, ha nem ügyvéd jelenlétében találkoznak. Minimális az esély a békülésre – mesélte az informátor. – Olivért rettentően megviseli ez a helyzet, mert még mindig imádja a feleségét. Kudarcnak éli meg az elvesztését, pedig nem az ő hibája. Nem működhet úgy egy házasság, hogy a feleket ezer kilométer választja el egymástól.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon