MENÜ
 • Menő a nagyi: sztriptízt kapott 100. szülinapjára

  Igazából izmos pilóta volt a nagyi kívánsága,ám szerettei nem tudták megoldani a kérést, így alternatív megoldást találtak. Doris De Hardie végül a vetkőző fiatalemberrel is meg volt elégedve.

  Doris De Hardie mondhatni méltón megünnepelte a “tizedik X-et”. A kereken 100. életévét betöltő asszony ugyanis azzal állt családja elé, hogy idén egy férfi sztriptíztáncost szeretne ajándéknak.

  sztrip

  A dédnagymama stílusosan limuzinnal érkezett meg a bulija helyszínére és az internetről maga választotta ki a lenge ruhás táncosfiút. – “A 90. születésnapjára egy helikopteres kirándulást kért, aztán az idei előtt felvetette, hogy milyen jó lenne, ha a pilóta le is vetkőzne neki. Mondtuk, hogy egy helikopterpilóta ilyet nem csinál, csak profi chippendale-fiú, ezért maga vette kézbe a dolgot, és leszervezte a táncost a jeles alkalomra. Persze azért megkértük a srácot, hogy a dédi korára való tekintettel legyen óvatos, de minden fantasztikusan sikeredett” – nyilatkozta De Hardie menye, Sharon.

  Doris néni annyira élvezte a táncos műsorát, hogy közben még a babaolaj is előkerült, az arcát pedig tejszínhab borította a produkció végén. A százéves dédnagymamát nem féltették szerettei a szívrohamtól, hiszen orvosai szerint a szíve és a tüdeje olyan, akár egy harmincévesé.

  (Forrás/kép: Redford Times)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon