iroda a faházban

Mennyi mindenre jó lehet egy kerti tároló!

A mai modern kerti tároló házak széles körben alkalmazhatók, sokféle igényt kielégítenek. Nagy előnyük többek között az is, hogy szinte bárhol felállíthatók, nemcsak kizárólag a kertekben.

Természetesen ott is sokoldalúan kihasználhatók akár tárolásra, akár bármilyen más célra, azonban máshol is hasznosíthatjuk tároló, illetve ház funkciójukat. Egy kerti tároló ház igencsak alkalmas vállalkozás folytatására is.

Hogyan használjuk ki a kerti tároló ház adottságait?

Kialakíthatunk benne egy kis irodát bemutatótérrel együtt. Ebben fogadhatjuk üzletfeleinket, tárgyalhatunk, szerződéseket köthetünk, illetve bemutathatjuk termékeinket, szolgáltatásunkat.

Ha van engedélyünk, akkor árulhatjuk a házi készítésű lekvárokat, szörpöket, mézet, pálinkát.

árusító faház
árusító faház, forrás: www.fahazepito.hu

A kerti tároló ház kézműves ajándéktárgyak árusítására is kiváló, ha horgolással, szövéssel, varrással foglalkozunk, akkor itt tevékenységünk végzése mellett megvételre is kínálhatjuk az általunk készített különlegességeket, egyedi alkotásainkat.

Szolgáltatásnyújtás

Szépészeti beavatkozások elvégzésére is kiváló megoldást nyújt a kerti ház. Egy fejmosó tál, pár fodrász, valamint pihenő-várakozó szék és egyéb bútorok, fodrászati eszközök, kellékek beszerzésével könnyen berendezhetünk egy fodrászatot is, ahol vághatjuk, festhetjük, dauerolhatjuk a vendégeink haját. Frissen mosott fejjel, új frizurával távozhatnak tőlünk.

Kutyakozmetikát is nyithatunk benne. Ha a kertünkben állítjuk fel a tároló házat, akkor jó időben a szabadban felállított kennelekben várakozhatnak a kis kedvencek, míg sorra kerülnek.

A kozmetika mellett pedikűr-manikűr, körömépítés is helyet kaphat benne.

Ha pszichológiával, egyéb terápiás tanácsadással, kineziológiával foglalkozunk, akkor itt fogadhatjuk pácienseinket. Szeparáltságánál fogva jó elvonulási lehetőséget biztosít a négyszemközti beszélgetésekre, relaxálásokra, az autogén tréning elsajátítására, gyakorlására. A pihentető környezet nagyon jót fog tenni a foglalkozásoknak.

Kiscsoportos jóga összejövetelekre, nyelvtanításra is megfelelő helyszínt biztosíthatunk benne. Ha a masszázs a hivatásunk, a kerti házban is felállíthatjuk masszázságyunkat, a szükséges egyéb hozzávalókkal együtt. Egy-két mécsessel, hangulatos zenével oldottabbá tehetjük a hangulatot.

Ha ilyen célra hasznosítjuk kerti tároló házunkat, ez azzal az előnnyel is jár, hogy pár lépés megtétele után máris a munkahelyünkön vagyunk.