MENÜ
 • Melyik szuperhős legyen homoszexuális?

  Vajon Supermanről, Wonder Womanről, vagy netalán Batmanről fog kiderülni, hogy a saját neméhez vonzódik? A DC Comics készül a bejelentésre.

  Valamelyik szuperhősről ki fog derülni, hogy valójában meleg – jelentette be a DC Comics, olyan karakterek megalkotója, mint Batman vagy Superman. A kiadót erre a lépésre Barack Obama amerikai elnök beszéde inspirálta, melyben kijelentette, hogy kiáll az azonos neműek házassága mellett. Az elnök beszédét azóta számos híresség támogatta, úgy mint Jay-Z vagy Will Smith, most pedig a DC Comics érzett rá késztetést, hogy tegyen valamit az ügy érdekében.

  Hogy melyik szuperhős készül a coming-outra, az még titok. Talán Batman úgy érezte, hogy a Robinnal közösen eltöltött idő tartogat még valamit kettőjük számára? Én csak viccelek, de a DC Comics biztosan nem viccel, úgyhogy kíváncsian várjuk a bejelentést.

  Egy amerikai újságíró tréfásan hozzáfűzte: „Ezek a karakterek bőrhöz simuló szűk spandexben vannak, és kívül hordják az alsónadrágot. Az lenne meglepő, ha valamelyikükről bejelentenék, hogy heteró.“ Ha kinézetre nem is lesz hát meglepő, azért biztosan nagy port kavar majd a meleg szuperhős története.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon