MENÜ
 • Melltartó 3 milliárd forintért?

  Többe kerül, mint kábé az összes magyar melltartó együtt, de legalább szemet gyönyörködtető.

  A divatvilág minden évben feszült várakozással figyeli, melyik modell viseli az éves Victoria’s Secret divatbemutatón az aktuális Fantasy Bra-t, azaz a melltartók királynőjét. Nos, az idei válasz röviden: Candice Swanepoel és 10 millió dollárért haza is lehet vinni.

  A gyémántokkal, rubinnal és zafírral ékesítette fehérnemű egyike azon divatdaraboknak, amelyet évről évre a legjobban vár nem csak a szakma, de a közvélemény is. Idén ráadásul nem is egyszerűen Fantasy Bra a neve, hanem megkapta a Royal, azaz Királyi előtagot is, ami nem is csoda, hiszen egy 52 karátos, körte alakú rubin látható a középső részén, az egész melltartót pedig összesen 4200 drágakővel ékesítették.

  131019_melltartó

  Még soha nem viseltem semmit, ami ilyen drága lett volna, kesztyűben adták rám. Elég nagy dolog ez, a melltartó mellé jár két testőr is, és nagyon vigyáznunk kell rá egyébként is. Mintát kellett venniük a testemről, mielőtt elkészítették volna a melltartót, ami nagyon izgalmas volt. Amíg csinálták a formát, megpróbáltam elképzelni, milyen is lesz, hogyan néz majd ki, de a fantáziám sehol sem volt a valósághoz képest.” – nyilatkozta a dél-afrikai szépség.

  Korábban olyanok mutatták be a Fantasy Bra-t, mint Heidi Klum, Gisele Bündchen, Tyra Banks vagy tavaly Alessandra Ambrosio. Érdekesség, hogy a 10 millió dollár ellenére nem az idei lesz minden idők legdrágább példánya. A rekordot még 2000-ben állították fel, az akkor Gisele Bündchen viselte költemény 15 millióba került. A tavalyi darab ehhez képest filléreket, 2,5 millió dollárt ért.

  131019_melltartó2

  Ha formás női kelbeket szeretnétek nézegetni, akkor ajánljuk Nicki Minaj, Britney Spears, sőt! Kiszel Tünde formáit is!

  Forrás: Gazdagisztán

  Kép forrása: Gazdagisztán

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon