MENÜ
 • Mellimplantátumnak köszönheti a tragédiát

  Bizonyára mindannyian hallottunk már a veszélyes mellimplantátumokat gyártó francia cégről. A botránysorozat most folytatódik... mégpedig Münchenben.
  Egy müncheni nőnek mérgező szilikonmelle miatt kell elvetetnie magzatát. “Már olyan régóta szerettem volna egy gyereket. Most végre sikerült teherbe esnem, és el kell vetetnem” – mesélte könnyeivel küszködve a német nő.

  A francia cég által gyártott olcsó szilikon betétek ugyanis bármikor kiszakadhatnak, a terhesség során megváltozó mellszövet pedig még jobban fokozza ennek veszélyét. Az implantátumban található ipari szilikon nagyon veszélyes, nem csak gyulladást, de rákot is okozhat. Mivel a hölgy komoly betegségben szenved, orvosai az abortusz mellett döntöttek.


  A nő kálváriája még 2004-ben kezdődött. Akkoriban kozmetikusnak tanult, az iskolában pedig szaktársai közül sokan megnagyobbíttatták mellüket. Miután egy drogériában munkát kapott, ő is elkezdett gyűjteni a műtétre. Az operáció során azonban valami félresikerült, ezért 2008-ban ki kellett cserélni az implantátumot. Ekkor kapta a francia PIP szilikont. Alig telt el egy év, 2009-ben újabb probléma merült fel. Olyan komoly véralvadási zavart diagnosztizáltak nála, ami miatt többé nem fekhet kés alá.

  “Ez a betegség örökölhető, azonban ügyfelem családjában korábban nem fordult még elő, ezért úgy véljük, ez is a szennyezett szilikonnak köszönhető” – nyilatkozta a nő ügyvédje. Ahhoz, hogy gyermeket szülhessen, a nőnek meg kellene szabadulnia a testében ketyegő időzített bombától, erre azonban esélye sincs.

  “A véralvadási rendellenességem miatt olyan nagy a veszélye a trombózis kialakulásának, hogy eddig egyetlen orvost sem találtam, aki vállalta volna a műtétet” – panaszkodik a magazinnak a hölgy, akinek problémája láttán még orvosai is tehetetlenek.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon