MENÜ
 • Mellimplantátumában csempészett kokaint

  Különös módot választott a drogcsempészésre egy spanyol nő.

  Itt a bizonyíték, hogy a tévés sorozatokat a rosszfiúk is nézik. Ki ne emlékezne a Kés alatt című sorozatra, azon belül is azokra a jelenetekre, amikor a drogokkal bizniszelő Escobar Gallardo megzsarolja a két főszereplőt és arra kényszeríti őket, hogy kokainnal töltött mellimplantátumokat operáljanak szerencsétlen lányokba.

  Most a fikció valósággá vált, ugyanis a barcelonai reptéren pontosan egy ilyen drága mellekkel megáldott hölgyet fogtak el. A nő Kolumbiából érkezett Spanyolországba és állítólag elég zavartan is viselkedett, úgyhogy már eleve szemet szúrt a hatóságoknak. Szúrópróbaszerű kivizsgálásra hivatkozva az irodába vezették, ahol megmotozták és az őt vizsgáló hölgynek ekkor tűnt fel, hogy mindkét melle alatt hatalmas sebek, valószínűsíthetően friss műtéti hegek találhatóak.

  A nő arra a kérdésre sem tudott válaszolni, hogy mit keresett Bogotában, ráadásul átlátszó és gyanús történeteket kerekített mellei műtétéről is. Ezért a reptéri hatóságok kórházba szállították, ahol kiderült, mindkét implantátuma kokainnal van tele. Az orvosok eltávolították a drogokkal töltött műmelleket, majd miután a nő pár héttel később felépült, a rendőrség azonnal le is tartóztatta. A két mellében lévő kábítószer a rendőrség jelentése szerint körülbelül százhúsz millió forintot érhetett.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon