MENÜ
 • Mellei miatt tiltották ki a ballagási buliról

  Elérkezett a ballagások időszaka, amikor a diákok együtt ünneplik a középiskola végét, illetve az este bulival zárul. Azonban előfordul sajnos, hogy egyesek különböző testi adottságaik miatt nem vehetnek részt...

  A ballagás örömére rendezett “zsúrok” bizonyára mindannyiunk számára jól ismertek már. A lányok kiöltöznek, hol elegánsan, hol lengén, és ez egy teljesen megszokott rituálé.

  Ki gondolná azonban, hogy valaki olyasmi miatt nem teheti be a lábát egy szórakozóhelyre, ami még csak nem is öltözékével kapcsolatos, hanem testi adottságaival, amiről egyébként nem ő tehet…

  Brittany Minder a sajtóhoz fordult segítségért, és elmesélte történetét, ami a középsulis ballagási bulin történt. A 18 éves diáklány azt állítja, a buli helyszínéül szolgáló klub alkalmazottai megtiltották neki, hogy részt vegyen a bulin, ugyanis túl nagyok a mellei.

  Bár a diáklány már hónapok óta készült a bulira, és egészen Kanadáig utazott, hogy az eseményhez megfelelő ruhát kapjon magának, a klub alkalmazottai nem engedték be, ugyanis túl nagy volt a dekoltázsa.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon