MENÜ
 • Meleg a Szökés hőse

  "Nem tudok jó érzéssel részt venni egy ünnepségen egy olyan országban, ahol a hozzám hasonlóakat a legalapvetőbb emberi jogaiktól is megfosztják: nem élhetnek és nem szerethetnek nyíltan."

  2007-ben egy interjú során Wentworth Millertől, a Szökés egykori főszereplőjétől megkérdezték a saját neméhez vonzódik-e. Ő akkor visszautasította a pletykát azzal védekezve, hogy a sok munka miatt nincs ideje csajozásra. Most kiderült, hogy mégsem az elfoglaltságok miatt nem látni lányokat mellette.

  Bizony, a 41 éves férfi meleg. A sorozatban szénné varrt okosembert alakító Miller azért coming outolt, azaz vállalta fel másságát, mert a szentpétervári filmfesztiválon kapott volna egy díjat, de az oroszországi melegek jogait szigorító új törvények miatt köszöni, de nem kér belőle. Tette mindezt egy nyílt levélben, méghozzá így:

  A múltban sokszor jártam Oroszországban és nagyon szép emlékeim vannak az országról, ráadásul orosz felmenőkkel is büszkélkedhetem, így szívesen mondanék igen. Meleg férfiként viszont el kell hogy utasítsam.”

  Arról, vajon eddig miért titkolta homoszexualitását, nem tudni. De hamarosan bizonyára számos újságíró megkeresi ezzel kapcsolatban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon