MENÜ
 • Mel Gibson erőszakoskodott?

  Mel mostoha édesanyja azzal vádolta meg tegnap a színészt, hogy terrorizálta őt. Az egész balhénak az lett a vége, hogy bíróságon kért távoltartási végzést a hetvennyolc éves Teddy Gibson.

  A hollywoodi sztár családjában mostanában igencsak magasra csaptak az indulatok. Mel mostoha édesanyja azzal vádolta meg tegnap a színészt, hogy terrorizálta őt. Az egész balhénak az lett a vége, hogy bíróságon kért távoltartási végzést a hetvennyolc éves Teddy Gibson.

  Az idős hölgyre egyébként is rájár a rúd, ami az új családját illeti. Mel édesapjához még 2001-ben ment hozzá és a most kilencvenhárom éves férfi tizenegy együtt töltött év után nemrég beadta a válókeresetet. Teddy persze egyből keresi a bűnbakot és nyilván nem magában, hanem a jóhírű rokonságban találta azt meg.

  Állítása szerint ugyanis Mel többször is erőszakosan, kifejezetten durván beszélt vele, arról nem is beszélve, hogy édesapja elméjét folyamatosan, lépésről lépésre mérgezte ellene. A los angelesi bíróságon most azt szeretné elérni, hogy egy adott távolságon belül a színész ne mehessen a közelébe. Gibson az egész esetet nem volt hajlandó kommentálni.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon