MENÜ
 • Megvolt a szőke csajpárbaj

  Seherezádé és Kinga már régóta készült erre a párbajra, és ma végre eldőlt, kit kedvel jobban a nagyközönség. A játék ezen szakaszában szinte megtippelni sem lehet, kinek van nagyobb szavazótábora. Ki tért hát vissza a ma esti megmérettetés után?

  A két lány már sokszor hangsúlyozta, hogy semmi közös nincsen bennük azon kívül, hogy szőke hajuk van. Valóban két szöges ellentétben álló személyiségről van szó. A mondhatni rutinosabb Kingával szemben Sehinek ez volt az első párbaja, így érthető módon hatalmas izgalmak közepette lépett ki a stúdióba. Kinga is úgy ámult a közönség sorait figyelve, mintha számára is ez lett volna az első alkalom.

  Egyébként egyik szőkeség sem okozott meglepetést. A tőlük jól megszokott módon kezdték osztani, szapulni egymást, heves gesztikulációkkal, már jól ismert fintorokkal megfűszerezve. Előkerült a jó öreg Kinga-Gergő randi, és az azt követő csillogó vagy nem csillogó szemek, Kinga hisztijei és Attilával való kétes kapcsolata, Seherezádé “szürke egér” mivolta és sminkmániája… volt tehát féltékenység, vádaskodás, gúnyolódás bőven. “Színészkedsz? Nobel díj!” – hangzott a “frappáns” beszólás Kingától Sehinek címezve, és máris megvolt a ma esti aranyköpés.

  Kétszer is láthattunk állást, amiből kiderült, ezúttal nem éppen szoros párbajról van szó, valaki 66 százalékkal vezet. Második alkalommal sem volt változás, ugyanekkora előnnyel vezetett a szőkék egyike. Sőt, a párbaj végéig változatlan volt a szavazatok állása, aztán végre kiderült: a visszafogottabb Seherezádéra kíváncsi a közönség inkább. Kinga nehezen viselte a kiesést, amint megjelent az ő fényképe a kisebbik százalék mellett, rögtön könnyekben tört ki.

  A győztes Seherezádé szóhoz sem jutott, teljesen feldobva tért vissza a villába, leginkább Vera örült neki, amint betoppant az ajtón. Attila arcán természetesen látszott egy kis csalódottság, ráadásul Kinga nem is neki üzent az “utolsó szó jogán”, hanem Csabinak. Seherezádé is sok sikert kívánt párbajellenfelének.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon