MENÜ
 • Íme a Bárzongorista Verseny döntősei

  Megvan a hatodik döntős is! Szűcs Gyula jutott tovább az ötödik forduló utáni világhálós szavazáson, Pintér Péter kapta a kevesebb voksot. Az utolsó elődöntő nyertese veheti fel a harcot március 31-én, a New York Café Bárzongorista Verseny fináléjában a már meglévő öt finalistával. A tizenhárom induló közül csak hatan maradtak. Az ő feladatuk az, hogy - öt rendkívül izgalmas forduló után - az utolsó alkalommal is bizonyítsák a Roland V-Piano Grand zongorán: érdemesek a New York Café 1 millió forint értékű szerződésére.

  Zenei étlapról választhattak a vendégek február 26-án a Világ Legszebb Kávéházában! A New York Café Bárzongorista Verseny ötödik fordulójában 14 asztaltársaság rendelhetett arról a 60 dalt tartalmazó listáról, amely az eddigi elődöntők anyagaiból állt össze. Természetesen most is volt szabadon választott kategória, művészeink latin és swing produkciókkal készültek.

  A finalisták: Banyák József, Berki Artúr, Darvas Tamás, Mida Oszkár és  ifj. Ökrös Ottó. Ők azok, akik lehetőséget kaptak annak bizonyítására: érdemesek a Világ Legszebb Kávéházának fődíjára, az 1 millió forint értékű, öt est megtartására szóló szerződésre. Március 31-én, a döntőn a Boscolo Hotel Roma termében lesz lehetőségük megmutatni, mit tudnak.

   

  Több feladat is vár rájuk és több szempontból is értékelik majd előadásukat – nem csak a zsűrinek, a közönségnek is lesz lehetősége kinyilvánítani véleményét. A döntő két részből áll majd. Első körben hatan játszhatnak, de csak hárman maradnak. A második részben hármuk játéka kerül mérlegre. Ők már mindannyian nyertesek, hiszen mind a hárman értékes díjban részesülnek, a második és harmadik helyezett külföldi utazást kap, az első helyezett pedig egy öt estére szóló, 1 millió forint értékű előadássorozat lehetőségét nyeri a Világ Legszebb Kávéházában. Lesz közönségdíj is: vendégeink a hat finalista közül szavazhatnak arra, aki számukra a legmeggyőzőbb volt.

  Összesen tizenhárman vágtak bele a New York Café Bárzongorista Versenybe. A fordulók alatt újabb és újabb versenyzőktől kellett búcsút venni, vagy a produkcióik alapján vagy egyéb, rajtuk kívül álló okok miatt.

  A legutóbbi, február 26-i elődöntő során – az internetes szavazók döntése alapján – Pintér Pétertől búcsúztunk. Február 12-én Csikós József esett ki. Erre a megmérettetésre Gallyas Lakatos Róbert betegség miatt nem tudott eljönni, így ő nem folytathatta a versenyt. Január 29-én Almási Antal búcsúzott. A január 15-i, második forduló után a párbajra váró Balogh Tamás visszalépett a további versenytől. Decemberben Csemer István egészségügyi okokra hivatkozva mondta le további szereplését, a december 5-i első fordulót követően pedig ifj. Mága Zoltán volt kénytelen távozni. 

  A New York Café Bárzongorista Verseny összesen 6 fordulóból áll. A megmérettetést az érdeklődők személyesen is élvezhették a Világ Legszebb Kávéházának impozáns falai között, sőt a vendégek szavazataikkal maguk is hozzájárulhattak egy-egy versenyző továbbjutásához. Ez így lesz a március 31-i döntőn is, amelyre jegyekhez a www.jegymester.hu oldalon tudnak hozzájutni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon